Om Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge

 
Nedre Løkka strek full bleed.png

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge spesialiserer seg, som navnet kanskje tilsier, på gode cocktails. Vi henter vår inspirasjon både fra Grünerløkkas historie og cocktailens hjemby New York. Våre bartendere er profesjonelle og mikser gladelig nye cocktails til deg på bestilling. Her kan man komme etter jobb eller i helgene, senke skuldrene og nyte innovative og gode drinker.

Som inspirasjon til baren, har vi sett på New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens og fortidens Grünerløkka. Med beliggenhet blant flere kjente spisesteder, ønsker vi å tilby området en cocktailmeny som står i stil med de beste kulinariske opplevelsene Grünerløkka har å by på. Les mer om vår cocktailbar og historien om Nedre Løkka.

Mer enn “bare” en cocktailbar

Våre lokaler har flere funksjoner, og kan bookes til firmafester (f.eks. julebord eller kickoff) og private selskap (f.eks. bursdag eller vennefest) med og uten mat. Festlokalet har en kapasitet på 110 gjester med mat, og 160 uten bespisning.

På dagtid er det mulig å leie Nedre Løkka til møtevirksomhet, minimesser eller presentasjoner og workshops. Lokalet er intimt og har store vinduer som slipper inn mye dagslys som skaper den riktige stemningen for et styremøte eller seminar.

 Nedre Løkka Cocktailbar har proffe bartendere som mikser alle mulige cocktails.

Nedre Løkka Cocktailbar har proffe bartendere som mikser alle mulige cocktails.

 Nyt klassiske og moderne drinker i cocktailbaren.

Nyt klassiske og moderne drinker i cocktailbaren.