Cocktailbar

 

 
IMG_0664.jpg
IMG_0693.jpg
 

We love cocktails

På Nedre Løkka har vi en spesialiserer seg, som navnet kanskje tilsier, på å lage cocktails. Vi henter vår inspirasjon både fra Grünerløkkas historie og cocktailens hjemby, New York. Våre bartendere er profesjonelle og mikser gladelig nye cocktails til deg på bestilling. Her kan man komme på afterwork eller i helgene, senke skuldrene og nyte alle mulige slags drinker.

 

 
 

Cocktailkurs

Lær å lage cocktails! Vi tilbyr cocktailkurs for utdrikningslag, bedrifter og andre som ønsker å lære mer om cocktailens historie og hvordan man lager de beste drinkene. Det er både gøy og lærerikt, samtidig som det skaper samhold og referansepunkter.

IMG_0773.jpg
IMG_0713.jpg
 

 
IMG_0707.jpg
IMG_0683.jpg
 

Afterwork

 

Mer enn “bare” en cocktailbar

Våre lokaler har flere funksjoner, og kan bookes til firmafester (f.eks. julebord eller kickoff) og private selskap (f.eks. bursdag eller vennefest) med og uten mat. Festlokalet har en kapasitet på 110 gjester med mat, og 160 uten bespisning.

På dagtid er det mulig å leie Nedre Løkka til møtevirksomhet, minimesser eller presentasjoner og workshops. Lokalet er intimt og har store vinduer som slipper inn mye dagslys som skaper den riktige stemningen for et styremøte eller seminar.

 

Inspirasjon

Som inspirasjon til baren, har vi sett på New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens og fortidens Grünerløkka. Med beliggenhet blant flere kjente spisesteder, ønsker vi å tilby området en cocktailmeny som står i stil med de beste kulinariske opplevelsene Grünerløkka har å by på. Les mer om vår cocktailbar og historien om Nedre Løkka.

 
 
18Q3 - NEDRELØKKA - 81.jpg

Cocktailkurs

Lær å lage cocktails! Vi tilbyr cocktailkurs for utdrikningslag, bedrifter og andre som ønsker å lære mer om cocktailens historie og hvordan man lager drinker.

Nedre Løkka_cocktailbar_oslo_cocktails.jpg

Inspirasjon

Som inspirasjon til baren, har vi sett på New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens .

 
Nedre Løkka Cocktailbar har proffe bartendere som mikser alle mulige cocktails.

Nedre Løkka Cocktailbar har proffe bartendere som mikser alle mulige cocktails.