Seminar hele eller halve dagen

 

Trenger du et usjenert lokale til seminaret? Våre lokaler kan brukes til en minikonferanse eller seminar for inntil 40 personer. Vi har projektor og lerret som kan brukes ved behov, og serverer lunsj/pausemat når dere ønsker. På Nedre Løkka får du et skreddersydd opplegg som er tilpasset arrangementet, slik at dagen blir optimal. Vi tilbyr et stille og tilbaketrukket lokale som dere kan ha for dere selv. 

I lokalet får du tilgang til projektor og lerret som kan brukes til for eksempel video- og bildefremvisning.

I lokalet får du tilgang til projektor og lerret som kan brukes til for eksempel video- og bildefremvisning.

Vi serverer lunsj når det passer i møteprogrammet.

Vi serverer lunsj når det passer i møteprogrammet.

Inspirerende omgivelser

Nedre Løkka er en cocktailbar nederst på Grünerløkka – rett ved Oslo sentrum. Vi syntes det var for dumt å la lokalene våre stå ubrukt på dagtid, og fikk ideen om å tilrettelegge for møtevirksomhet på dagtid. Det har vist seg å være svært populært å holde møter og seminarer hos oss, ettersom lokalet er moderne og innbydende med komfortable stoler. Seminarrommet ligger i annen etasje og der kan dere sitte helt uforstyrret hele dagen etter behov. Med et trikkestopp rett utenfor bygget, er det også enkelt å komme til og fra lokalet. Rommet kan leies til frokostmøter, halvdags- og heldagsseminar. Ønsker dere å avslutte dagen med en middag, kan vi by på en egen selskapsmeny eller tapasmeny. 

Teambuilding-aktiviteter

Ønsker dere å gjøre en aktivitet i forbindelse med seminaret, kan vi tilby cocktailkurs eller vinkurs med smaking. Vi har proffe bartendere som lærer deg å lage cocktails og drinker, mens vinkurset lærer deg litt om vinproduksjon. Begge kursene inkluderer smaking. Dette er en fin aktivitet å gjøre mellom fagdelen og middagen, og bidrar til samhold i gruppen. Samtidig løser det opp stemningen etter en fagtung dag med diskusjoner og kreativ tenking.