Et uformelt lokale til styremøtet

 

En cocktailbar som Nedre Løkka har kun åpent på kveldstid, og lokalene står som regel ubrukt på dagtid. Vi liker å tenke nytt, og synes det er for dumt å ikke utnytte potensialet dette lokalet har som møtesenter. Her kan du holde styremøte for inntil 40 personer med frokost og/eller lunsj. Vi tilbyr et stille og tilbaketrukket lokale som dere kan ha for dere selv. 

Kreative diskusjoner

Lokalet er varmt innredet, og har komfortable stoler som passer inn i miljøet. Det er alltid kjekt å komme ut av det vante miljøet, særlig når man skal holde viktige styremøter og ta store avgjørelser. Møtelokalet inviterer til kreative diskusjoner og idémyldring helt uforstyrret. 

Nedre Løkka ligger nederst på Grünerløkka, vis à vis Schous plass med trikkeholdeplass og en kort spasertur til Oslo S. Det er mulig å leie møterommet hele eller deler av dagen – alt etter hva som passer dere best. Dagen tilpasses etter deres preferanser, slik at dere skal få mest mulig ut av dagen.

Avslutt møtedagen med middag

Vi har ingen begrensninger på hvor lenge dere kan være hos oss, ettersom vi har vanlig bardrift på kvelden i første etasje. Det er mulig å avslutte styremøtet med en middag, og dere kan fremdeles sitte uforstyrret i annen etasje til kl. 22.00. Da åpner vi normalt opp for bargjestene også i denne etasjen. Vi kan tilby selskapspakker og diverse tapasmenyer til middagen. Kontakt oss for å få tilsendt meny.

Nedre Løkka tilbyr et uformelt møtelokale til styremøter o.l.

Nedre Løkka tilbyr et uformelt møtelokale til styremøter o.l.

Vi har projektor og lerret som kan brukes ved for eksempel fremvisninger og foredrag.

Vi har projektor og lerret som kan brukes ved for eksempel fremvisninger og foredrag.