Workshop i et barlokale

 

En workshop handler ofte om å være kreativ og tenke utenfor boksen. Det har vi også gjort, og fant ut av våre lokaler egner seg svært godt til workshops og fagseminar. På kveldstid er det vanlig bardrift i første etasje, men på dagen står hele lokalet tomt. Vi tilbyr derfor et tilbaketrukket og usjenert lokale til workshop hele eller deler av dagen i annen etasje, og det er mulig å bli til kvelden for å avslutte dagen med middag

i serverer konferansemat til workshopen.

i serverer konferansemat til workshopen.

Avslutt dagen med en middag og firmafest i samme lokale.

Avslutt dagen med en middag og firmafest i samme lokale.

Skreddersydde løsninger

Nedre Løkka tilbyr et hjemmekoselig miljø til workshopen med komfortable stoler og moderne innredning. Vi har en maks kapasitet på 40 personer til møtevirksomhet. I lokalet får du tilgang til projektor og lerret, og annet teknisk utstyr kan skaffes ved behov. Rommet kan leies til frokostmøter, heldags- eller halvdagsarrangement. Bookingavdelingen består av profesjonelle prosjektledere som har lang erfaring med å planlegge og arrangere seminarer, møter og workshops. Vi skreddersyr opplegget etter dine preferanser, og tilpasser oss deres behov. 

Avslutt dagen med middag

Det er også mulighet for å bli værende utover kvelden dersom man ønsker å avslutte dagen med en festmiddag. Vi kan servere alt fra ferdige selskapsmenyer til tapasretter og fingermat. Ønsker dere en aktivitet mellom møtet og middagen, tilbyr Nedre Løkka både cocktailkurs og vinsmakekurs. Kontakt oss for et helhetlig tilbud og en uforpliktende samtale.