Freshe festlokaler til leie i Oslo

 

Nedre Løkka har intime festlokaler som kan leies til bursdagsfeiring, firmafest og julebord. Lokalet har en kapasitet på inntil 110 personer ved matservering, og ca. 150 uten mat. Maks kapasitet på hele huset er 320 personer.

Vi holder til nederst på Grünerløkka, en liten spasertur fra Oslo S. Det er også et trikkestopp 200 meter lenger opp i gata på Schous Plass. Når man leier festlokale på Nedre Løkka, får man sitte uforstyrret i annen etasje av cocktailbaren, med tilgang til egen bar. 

Nedre Løkka har også et festlokale til utleie.

Nedre Løkka har også et festlokale til utleie.

Når du leier Nedre Løkkas festlokale, får du tilgang til egen bar.

Når du leier Nedre Løkkas festlokale, får du tilgang til egen bar.

Møte med påfølgende middag

Lokalene kan også brukes på dagtid til møte, seminar, minimesse e.l. med eller uten lunsj. Mange ønsker å finne et kombinert lokale som kan brukes til både fagdelen og festen på kvelden, blant annet for å slippe å finne transport til alle gjestene fra et sted til et annet. Hos oss kan man gjøre begge deler.

Lokalet omvandles enkelt fra seminarrom/møterom til festlokale, mens gjestene for eksempel nyter en forfriskende velkomstdrink i en annen del av lokalet. Med proffe bartendere som er gode til å mikse cocktails, kan man også bestille en egenkomponert drink.

Aktiviteter i forkant av festen

Dersom det er ønskelig med en aktivitet til teambuilding – eller i forbindelse med et utdrikningslag – tilbyr vi både cocktailkurs og vinsmakekurs. Kursene passer til både vennegjenger og i jobbsammenheng. Kontakt oss for mer informasjon om våre cocktail- og vinsmakekurs.