Julebord PÅ NEDRE LØKKA

 
Nedre Løkka strek full bleed.png

Arranger julebord for bedriften eller vennejulebord på Nedre Løkka. Lokalet har kapasitet på 110 sittende gjester og 160 stående (hvis man for eksempel ønsker å ha stående buffet). Maks kapasitet på hele huset er 320 personer.

Start gjerne gildet med en juleinspirert velkomstdrink til alle gjestene som er spesiallaget for selskapet av Nedre Løkkas proffe bartendere. 

Stille før stormen – julebordlokalet klargjøres.

Stille før stormen – julebordlokalet klargjøres.

Samle venner og kolleger til et koselig og uformelt julebord.

Samle venner og kolleger til et koselig og uformelt julebord.

Aktivitet før julebordet

Ønsker man en morsom aktivitet før festen, kan vi tilby både cocktailkurs (lær å lage gode cocktails) og vinsmaking (lær om produksjon og smaker osv). Kursene er både inspirerende, lærerike og bidrar til godt samhold i gruppen. Vi tilpasser kursene etter antall deltagere og ønske. 

Skreddersydde løsninger

Nedre Løkka kan også leies til møtevirksomhet og workshop, dersom man ønsker å ha en fagdel før festen. Endel bedrifter ønsker for eksempel å holde en presentasjon for de ansatte. Vi har projektor og lerret som kan brukes til diverse fremvisninger, og disse kan også brukes til for eksempel video- eller bildefremvisning utover kvelden. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Du finner oss nederst på Grünerløkka, en liten spasertur fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Det er også et trikkestopp rett utenfor lokalet og enkel fremkommelighet.