Intime selskapslokaler sentralt i Oslo

 

Nedre Løkka cocktailbar og lounge strekker seg over 2 etasjer, med mulighet for å ha delvis lukket arrangement i 2 etasje med egen bar og personell. Lokalet har en makskapasitet på 110 personer med bespisning og 150 personer for stående mingel. Maks kapasitet på hele huset: 320 personer. 

Dette er et intimt lokale med varmt og trivelig interiør, og det passer perfekt for deg som skal arrangere bursdag, julebord med jobben, firmafest eller andre type arrangementer. Annen etasje kan også deles opp slik flere grupper samtidig kan nyte både mat og drikke. 

Vårt selskapslokale er intimt og har en god atmosfære.

Vårt selskapslokale er intimt og har en god atmosfære.

På Nedre Løkka blir du møtt med varme lys, høye lounge sofaer og et rustikt design.

På Nedre Løkka blir du møtt med varme lys, høye lounge sofaer og et rustikt design.

Fantastisk sted, fantastisk crew. De stilte opp og fikset og ordnet alt jeg spurte om, med et smil og gode tips underveis. Alle gjestene var superfornøyde, maten var god og hovedgjesten fikk en minneverdig feiring.
— Kunde etter 30-årsfeiring
Lokalet er innbydende med en behagelig atmosfære.

Lokalet er innbydende med en behagelig atmosfære.

Små sittegrupper innover i lokalet.

Små sittegrupper innover i lokalet.

 

Fleksibelt lokale

På jakt etter et festlokale der man får sitte i fred? På Nedre Løkka får du nøyaktig dette. Cocktailbaren strekker seg over to etasjer, og kan deles opp ved behov. Dersom du ønsker det, kan du booke hele annen etasje til ditt selskap – uansett om det er privat eller i bedriftsammenheng. Dermed kan du arrangere 30-årsdag eller minglefest for samarbeidspartnere uforstyrret.

Aktivitet før festen

Ønsker dere en morsom aktivitet før middagen, tilbyr vi både cocktailkurs og vinsmakekurs. På disse kursene lærer du hvordan man lager gode cocktails – eller om vinproduksjon og smaking. Dette er aktiviteter som passer like fint til et privat selskap som en bedrift som er på teambuilding. Kontakt oss for mer informasjon om våre kurs

Møterom

Selskapslokalene kan også leies til møtevirksomhet, workshop eller minimesse. Planlegger man et firmaevent med en fagdel først og fest på kvelden, passer Nedre Løkka bra. Lokalet kan enkelt gjøres om fra møterom til festlokale, mens gjestene for eksempel blir bedre kjent med en velkomstdrink i første etasje.