Flotte lokaler til møter, kurs og foredrag

stroke.png

Visste du at det går an å leie et møterom på Nedre Løkka? Vi er ikke bare en cocktailbar, men har også flotte lokaler til leie som kan brukes til både firmafester, konferanser og møter. Dette er et helt spesielt lokale å bruke til kurs og møtevirksomhet, med stilfullt interiør som skaper en flott ramme rundt arrangementet. Skal du arrangere frokostmøte, kurs eller seminar, bør du absolutt vurdere Nedre Løkkas lokaler. I disse omgivelsene vil deltagerne bli inspirert til å tenke annerledes – og det er kanskje nettopp det som er ønskelig?

Møterom til konferanser og møter på dagen, firmafest på kvelden

Vi tilbyr konferansepakker med mat og drikke, men det er også mulig å leie kurslokaler uten mat. Det er helt opp til dere hva dere ønsker, og vi bistår gjerne med hjelp til planleggingen. Det geniale med å holde kurs eller kick off på Nedre Løkka, er at man kan leie lokalene fra morgen til kveld, og la arrangementet skli over i en firmafest etter den faglige delen. Våre dyktige prosjektledere kan skreddersy hele dagen etter firmaets preferanser.


Vi kan tilby konferansepakker fra kr. 435,– eks. mva pr. person (minimum 10 personer)

Vil du vite mer? Send inn en forespørsel via vårt kontaktskjema, så hører du snart fra oss.

 

Send inn forespørsel i skjema under

Ønsker du å motta nyheter og informasjon om kommende arrangement på e-post? *
Vi forsikrer deg at opplysningene dine behandles fortrolig, og at vi ikke vil bruke dem til annet eller overlevere dem til andre.
 

Coctailkurs som aktivitet

Ønsker dere en morsom og lærerik aktivitet, tilbyr vi også cocktailkurs med en profesjonell bartender. På kurset lærer man å blande forskjellige drinker, og man får mulighet til å smake ulike ingredienser og sette sammen disse i ulike kombinasjoner.