Hotellmagasinet.no – Her blir det bydelsbar

På torsdag åpner Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og folkene som bor der.

Nedre Løkka Selskapslokaler og Cocktailbar

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge spesialiserer seg, som navnet kanskje tilsier, på gode cocktails inspirert av både Grünerløkkas historie og cocktailens hjemby New York. Bydelen har plutselig fått et perfekt sted for å nyte en drink og senke skuldrene. Både konseptet, innredningen og lokalene er tilknyttet det forhistoriske Løkka, mens menyen er skreddersydd for bydelens befolkning. 

Cocktail kompletterer Grünerløkka

Den nye baren, som åpner dørene den 1. desember, har tatt New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens og forhistoriens Grünerløkka. Med beliggenhet blant flere kjente spisesteder, ønsker eierne å komplementere cocktailmenyen med de beste kulinariske opplevelsene Grünerløkka har å by på.

— Vi tror at de samme menneskene som verdsetter god mat også verdsetter en god cocktail. På Grünerløkka kryr det av gode spisesteder, derfor har vi skreddersydd cocktail-menyen slik at den komplementerer de beste smakene området har å by på, forteller eier Kim Søyland, som sammen med Jama Awaleh står bak den nye cocktailbaren.

Kim S