Velkommen til Julebord hos oss på Nedre Løkka

På Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge tilbyr vi ikke bare fantastiske cocktails! Hos oss kan du også ta med vennegjengen eller arbeidskollegene på julebord, after work eller rett og slett bare for sosialt samvær.


Lokalene strekker seg over 2 etasjer, med en unik mulighet i 2. etasje for å lukke av egen bar og personell til et privat selskap der du får benytte deg av hele 2. etasje. Her kan vi også tilby f.eks juleinspirert tapas til opptil 100 personer sammen med noe godt i glasset. Etasjen kan også deles opp slik at flere grupper samtidig kan nyte både mat og drikke. Uansett løsning, kan vi love en herlig atmosfære og god stemning. Ta kontakt for å motta et tilbud.

UTFORSK NEDRE LØKKA MED 360 GRADERS VISNING

Ikke fått vært hos oss ennå og er nysgjerrig på hvordan våre lokaler ser ut?
Nå har du mulighet til å utforske våre flotte lokaler med Google Business View!

Trykk her for å starte visningen.

Kim SNedre Løkka