Kunsten å lage gode cocktails

 

Det ser ganske proft ut når bartenderen blander en cocktail, men er det egentlig så komplisert? Meld deg på vårt cocktailkurs og se selv! 

Teambuilding bak bardisken

Nå er det din tur til å komme bak bardisken. På Nedre Løkka tilbyr vi cocktailkurs til alle som ønsker å lære hvordan man lager gode cocktails. En av våre bartendere gir deg innsikt i hvordan du setter sammen drinker, og du får prøve deg på hele prosessen. 

Det er både lærerikt og gøy å prøve seg på noe nytt, og ikke minst krever det ingen forkunnskaper. Dette er en samlende aktivitet som bidrar til å spre godt humør i gruppen, uansett om det er i jobbsammenheng eller privat. Hvorfor ikke ta med vennegjengen på et morsomt cocktailkurs før en kveld på byen?

På kurset lærer du å blande flere ulike cocktails.

På kurset lærer du å blande flere ulike cocktails.

Avslutt møtet med en aktivitet

På jakt etter en aktivitet for å løse opp stemningen etter et seminar eller konferanse?  Arranger styremøte eller workshop i vårt fleksible møterom, og avslutt dagen med et cocktailkurs. Ønsker dere mat etter kurset, kan vi ordne fingermat eller tapas.

En bartender lærer deg hele prosessen.

En bartender lærer deg hele prosessen.

Lag din egen velkomstdrink

Skal du feire bursdag eller ha en annen markering på Nedre Løkka? Inviter gjestene dine til å bli med på cocktailkurset før festen starter, så kan dere lage deres egen velkomstdrink!