Flotte lokaler til møte, kurs & foredrag

 

Visste du at det går an å leie et møterom på Nedre Løkka? Vi er ikke bare en cocktailbar, men har også flotte lokaler til leie som kan brukes til både firmafester, minimesser og møter. Dette er et helt spesielt lokale å bruke til kurs og møtevirksomhet, med stilfullt interiør som skaper en flott ramme rundt arrangementet. Skal du arrangere frokostmøte, workshop eller seminar, bør du absolutt vurdere Nedre Løkkas lokaler. I disse omgivelsene vil deltagerne bli inspirert til å tenke kreativt og annerledes.

Kapasitet møterom: 40 personer i kinooppsett. Vi kan også tilrettelegge for andre typer arrangementer med større kapasitetsmengde. Maks kapasitet på hele huset er 320 personer, så her er det mange muligheter for å få til et supert event. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Møterommet har store vinduer langs hele langveggen som slipper inn mye dagslys.

Møterommet har store vinduer langs hele langveggen som slipper inn mye dagslys.

Lokalet har kapasitet på inntil 40 personer til møtevirksomhet og kurs.

Lokalet har kapasitet på inntil 40 personer til møtevirksomhet og kurs.

 

Møterom til konferanser og møter på dagen, firmafest på kvelden

Vi tilbyr konferansepakker med mat og drikke, men det er også mulig å leie kurslokaler uten mat. Det er helt opp til dere hva dere ønsker, og vi bistår gjerne med hjelp til planleggingen. Det geniale med å holde styremøte eller event på Nedre Løkka, er at man kan leie lokalene fra morgen til kveld, og la arrangementet skli over i en firmafest etter den faglige delen. Våre dyktige prosjektledere kan skreddersy hele dagen etter firmaets preferanser.

Coctailkurs som aktivitet

Ønsker dere en morsom og lærerik aktivitet, tilbyr vi også cocktailkurs med en profesjonell bartender og vinsmaking med en vinekspert. På kurset lærer man å blande forskjellige drinker, og man får mulighet til å smake ulike ingredienser og sette sammen disse i ulike kombinasjoner.