Dagsavisen.no – Løkka skyline

Visste du at Grünerløkka en gang i tiden ble kalt Ny York? Nå er The big apple tilbake i bydelen, med retroinventar og skai-sittegrupper for åtte millioner kroner.

Nedre Løkka Selskapslokaler og Cocktailbar

I morgen åpner Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge. Grünerløkka er et sted man drar til for å spise. Det vil Nedre Løkka ta del i ved å invitere kokker, gründere og nye aktører til å servere mat fra deres pop-up-kjøkken, altså et kjøkken hvor kokker og meny rullerer med noen ukers eller måneders intervall.

– Vi ønsker å gi unge, norske gründere og etablerte, utenlandske aktører muligheten til å eksperimentere med ulike, nye matkonsepter fra vårt pop-up-kjøkken. Lokalene har et komplett kjøkken, så mulighetene er mange både med tanke på ulike typer konsepter og menyer. Dette vil også være en spennende vri for våre gjester, som får muligheten til å prøve en meny som stadig er i endring gjennom ulike gjesteopptredener på kjøkkenet, forteller Jama Awaleh, som sammen med eier Kim Søyland, står bak den nye cocktailbaren.

Kim S