Appetitt.no – Nedre løkka cocktailbar & lounge

På torsdag 1 desember åpner Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der.

Nedre Løkka selskapslokaler og cocktailbar

Både konseptet, innredningen og lokalene er tilknyttet det forhistoriske Løkka, mens menyen er skreddersydd for bydelens befolkning.

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge spesialiserer seg, som navnet kanskje tilsier, på gode cocktails inspirert av både Grünerløkkas historie og cocktailens hjemby New York. Bydelen har plutselig fått et perfekt sted for å nyte en drink og senke skuldrene.

Den nye baren, som åpner dørene den 1. desember, har tatt New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens og forhistoriens Grünerløkka. Med beliggenhet blant flere kjente spisesteder, ønsker eierne å komplementere cocktailmenyen med de beste kulinariske opplevelsene Grünerløkka har å by på.

Kim S