Vi lanserer vårt nye pop-up-kjøkken: Santa Maria

 
 
SM_logotype_RGB.PNG
 

NO MORE BORING MEALS!

Santa Maria er opptatt av å bekjempe kjedelige måltider. De ønsker å bidra til mer smak i hverdagen og samtidig skape en hyggelig og sosial ramme rundt måltidet. Derfor åpner de, i to eksklusive uker, sin egen pop-up restaurant hos oss på Nedre Løkka.
Restauranten er åpen tirsdag t.o.m lørdag i uke 8 og 9, fra kl. 16.30 til 22.30.

 
 

Grunnen til at Santa Maria åpner sin egen pop-up restaurant, er at de vil ta sine smaker ut dit folk er. De brenner for å skape gode samlingsstunder rundt bordet, med god mat og sosialt samvær. På Nedre Løkka får de mulighet til å servere sin mat på nye måter, gi forbruker nye smaksopplevelser og forhåpentligvis inspirere til nye måter å tilsette smak gjennom krydder, til å bruke andre råvarer i kjente og kjære retter og til å variere i hverdagen. Med en pop-up restaurant kan de skape en hyggelig ramme rundt det hele, slik at alle kommer tettere på dem og mulighetene som ligger innenfor alle deres kategorier. Deres visjon er NO MORE BORING MEALS, og det er det de ønsker å formidle.

 
 

Vi sees på Nedre Løkka!

 
Nedre Løkka Santa Maria No More Borin Meals
 
Kim S