Stilfullt møterom på Nedre Løkka

Nedre Løkka er ikke bare en cocktailbar, men tilbyr også utleie av lokale på dagtid til møtevirksomhet og mindre seminarer. Dette er et unikt lokale som skiller seg fra andre tradisjonelle møterom og seminarrom. 

Vi ønsker å legge til rette for en annerledes opplevelse med et stilfullt innredet møterom og komfortable stoler. Ved å legge møtet utenfor tradisjonelle rammer, vil også deltagerne bli inspirert til å tenke nytt og annerledes. På Nedre Løkka kan du arrangere frokostmøter, styremøter, seminarer og kreative møter i et inspirerende miljø. 

Full pakke: møterom med matservering

Vi tilbyr også mat i forbindelse med arrangementet, så det er ingen vits i å forlate lokalet for å spise lunsj. Vi har ferdige frokost- og lunsjpakker, men kan også skreddersy et opplegg etter deres behov. 

Planlegger dere å avslutte fagdagen med middag? Ta kontakt så lager vi sammen et opplegg for hele dagen. Vi kan servere deilige tapasretter eller annen fingermat, og dere får eksklusiv tilgang til møteromslokalene (med egen bar) helt frem til kl. 22.00. Da åpner vi for våre øvrige gjester, men dere er velkomne til å bli sittende til stengetid.